Over ons

Welkom bij Oldenzaal Catering!

Oldenzaal Catering neemt de verzorging voor haar rekening van zeer uiteenlopende gelegenheden. Uw feest en/of evenement is bij ons zeker in goede handen.
Met enthousiasme, creativiteit en vakkennis zetten wij ons dagelijks voor meer dan 100% in om uw evenement tot een succes te maken. Oldenzaal Catering stelt zich te allen tijde tot doel uw verwachtingen, en dat van uw gasten, te overtreffen.

U kunt bij ons terecht voor de culinaire invulling, drank en verhuur van diverse benodigdheden.

Voor alle diëten/wensen kunt u de gerechten aanpassen, neem hiervoor contact met ons op.

Een nieuwe cateraar, maar wel eentje met jaren ervaring en heel veel vaste klanten. Dat is Oldenzaal Catering, de zaak van Frank Dijkhuis. De rasechte Oldenzaler runde tien jaar lang ‘t Boeskeulke en deed er jaren lang de catering.

Bent u opzoek naar de lekkerste hapjes, buffetten, bbq of high tea in uw omgeving, dan bent u bij ‘Oldenzaal Catering’ op het juiste adres. ‘Oldenzaal Catering’ is een online bestelservice voor o.a. hapjes, salades en buffetten. ‘Oldenzaal Catering’ is dé online smaakmaker op cateringgebied in Oldenzaal en omgeving.

Indien u wenst het gerecht aan te passen i.v.m gluten of bent u vegetarisch/veganistisch neem dan contact met ons op zodat we kunnen bespreken hoe we het gerecht het beste kunnen aanpassen.

Rob Geus zou zeggen: Mag ik een kijkje nemen in jullie keuken?

Maar natuurlijk mag dat!

Bij Oldenzaal Catering werken we hard om ervoor te zorgen dat een catering voor onze klanten de best mogelijke producten, diensten en ingrediënten heeft. Kwaliteit staat bij ons hoog in ’t vaandel! Zowel de kwaliteit van de ingrediënten als de kwaliteit van de keuken waar in wij werken die moet optimaal zijn. Benieuwd hoe wij dit realiseren?

Kom rustig eens bij ons langs!

Graag wel even bellen in verband met drukte.

In onze keuken hebben wij de mogelijkheid om met 10 personen uw catering te verzorgen en voor te bereiden.

Van de koude kant tot de warme kant is alles netjes gescheiden en werken wij volgens de normen en hygiënevoorschriften zoals u die van ons mag verwachten.

Zoals u op de foto’s ziet is onze keuken ruim, overzichtelijk en goed schoon te houden.

Wenst u meer informatie? Neem contact met ons op!